Schade expertise

Heeft u advies nodig of wilt u een deskundig onderzoek laten uitvoeren op het gebied van bouwgebreken of -geschillen? Dan bent u bij Bouwadvies van Maaren aan het juiste adres.

WANNEER IS SCHADE EXPERTISE NODIG?

Er zijn verschillende situaties mogelijk waarin u de schade expertise van Bouwadvies van Maaren kunt inschakelen. Wanneer u last heeft van schade of andersoortige bouwgebreken, kan dit, los van de hinder die u van de schade zelf hebt, leiden tot vervelende financiële gevolgen en discussies met uw verzekeraar of veroorzaker. In zo’n geval zal u waarschijnlijk te maken krijgen met een schade expert van de verzekeringsmaatschappij. Om zeker te zijn van een volledig onafhankelijke keuring, kunt u de hulp van Bouwadvies van Maaren inschakelen. Op het gebied van bouw, bouwkunde en bouwtechniek treedt onze schade expert voor u op als onafhankelijk deskundige.

SCHADE EXPERTISE BIJ BOUWADVIES VAN MAAREN

Wanneer u gebruikmaakt van de schade expertise van Bouwadvies van Maaren, zal onze schade expert informatie verzamelen en onderzoeken uitvoeren ten behoeve van de afhandeling van de claim. Schade aan uw gebouw kan op allerlei verschillende manieren ontstaan. Zo kan er bijvoorbeeld sprake zijn van directe schade door water of brand, maar ook eventuele bouwfouten uit het verleden kunnen leiden tot schade. Zo kan het zijn dat er geen trillingsmetingen zijn uitgevoerd voorafgaand aan risicovolle werkzaamheden. Hierom gaan wij grondig in op de causaliteitsvraag, om zo de oorzaak van de opgelopen schade te kunnen achterhalen. Als de oorzaak en de aard van de schade zijn geïnventariseerd, stellen wij een passende herstelmethode voor met de daarbij behorende herstelkosten.

Vragen of meer weten?

Neem vrijblijvend contact op.