Diensten

Voor zowel bestaande bouw, nieuwbouw en herontwikkeling van woning en utiliteitsbouw kan Bouwadvies van Maaren verschillende diensten geheel voor u uitvoeren/verzorgen.

Dit betreft de volgende diensten:

Heeft u nieuwbouwplannen, uitbreidingsplannen of (her)ontwikkelingsplannen? Dan kunt u vanaf het ontwerp tot en met de oplevering bij ons terecht. U bepaalt daarbij zelf in hoeverre u gebruik wil maken van onze dienstverlening.

Lees meer

Vragen of meer weten?

Neem vrijblijvend contact op.

Heeft u nieuwbouw-, verbouw- of renovatieplannen? Met onze dienstverlening in de discipline projectmanagement adviseren en begeleiden wij u tijdens het gehele ontwerp- en bouwproces. Dit doen wij vanaf het eerste idee tot en met de oplevering.

Lees meer

Vragen of meer weten?

Neem vrijblijvend contact op.

Wij krijgen regelmatig de vraag van opdrachtgevers of wij ze kunnen ondersteunen/ontzorgen bij uiteenlopende vraagstukken die niet altijd te ondervangen zijn in één specifieke dienst. Aangezien wij erop gericht zijn om onze opdrachtgevers te helpen waar wij kunnen, is altijd de vraag aan ons mogelijk.

Lees meer

Vragen of meer weten?

Neem vrijblijvend contact op.

Een DMJOP of MJOP (Duurzame MeerJarenOnderhoudsPrognose) wordt gemaakt om de bouwkundige staat van het onroerend goed in kaart te brengen en hiermee tegelijk te kijken waar en wanneer de combinatie met het verduurzamen gezocht kan worden (indien de opdrachtgever dit wenst). Hierdoor worden de onderhoudskosten voor een langere periode inzichtelijk en tegelijk een bijdrage geleverd om het vastgoed in Nederland te verduurzamen (indien u graag de verduurzaming wil meenemen kiest u voor een DMJOP). Om goed te adviseren in de verduurzaming nemen wij ook de kennis en kunde vanuit ons zustermerk E-surface mee.

Lees meer

Vragen of meer weten?

Neem vrijblijvend contact op.

Een elementenbegroting is een gestructureerde begroting waarbij met niveaus gewerkt wordt. Een gebouw bestaat uit gebouwdelen welke weer uit bouwdelen bestaan. Een bouwdeel bevat begrotingsposten welke weer bestaat uit middelen. Zo ontstaat een gestructureerde opbouw waarbij men op bouwdeel niveau de begroting kan nalopen. Een elementenbegroting wordt veelal gebruikt in de voorlopige dan wel definitieve ontwerpfase van de Architect. Het is een goed middel om te incalculeren wat de verwachten bouwkosten zijn.

Lees meer

Vragen of meer weten?

Neem vrijblijvend contact op.